Porc cu ardei in sos de bere

Printeaza

Porc cu ardei in sos de bere din: pulpa de porc, ardei grasi, ardei capia, ceapa, ulei, bere neagra, boia de ardei iute, amidon, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 g pulpa de porc
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 ardei capia
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • 400 ml bere neagra
  • 1 lingurita rasa boia de ardei iute
  • 1 lingura amidon
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi pulpa de pieliţe, spălaţi-o şi tăiaţi-o în feliuţe subţiri (circa 4-5 mm).

Curăţaţi ardeii de cotoare şi seminţe, spălaţi-i, şi tăiaţi-i în bucăţi puţin mai mici decât cele de carne.

Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi ceapa mai mare. încingeţi într-un wok sau o tigaie mai mare 50ml ulei şi prăjiţi la foc iute carnea de porc.

Scoateţi-o pe o farfurie atunci când s-a rumenit şi păstrati-o acoperită la cald.

Puneţi în wok uleiul rămas şi prăjiţi, apoi tot la foc mare, c;eapa tocată şi bucăţile de ardei

. Când acestea s-au înmuiat, adăugaţi carnea. După 2-3 minute puneţi boiaua de ardei şi amidonul desfăcut în bere.

Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă la foc mare, amestecând des, până când sosul se îngroaşă.

Puneţi apoi pătrunjelul tocat mărunt şi mai lăsaţi la foc mic încă 1 -2 minute.

Porc cu ardei in sos de bere

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Carne de porc prajita in sos de bere

Carne de porc prajita in sos de bere

Carne de porc prajita in sos de bere din: cotlete de porc, morcovi, ceapa, telina, sare, piper, chimen, unt, bere, patrunjel. Ingrediente: 2 morcovi 2 cepe 1 căpăţână de usturoi 1 tijă de ţelină 4 cotlete de porc cu grăsime, de 200 g fiecare sare piper proaspăt măcinat 1 lingură de chimen 2 linguri de […]

 

Friptura de porc in sos de bere si boia

Friptura de porc in sos de bere si boia din: muşchiuleţ de porc, usturoi, bere neagră, boia iute, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc 4 căţei usturoi 1 cană bere neagră 1 linguriţă boia iute 1 linguriţă boia dulce sare piper 2-3 linguri ulei Mod de preparare: Cureţi muşchiuleţul de pieliţe, îl dai cu sare, piper, boia, […]

 

Pulpa de porc in sos de bere cu garnitura de cartofi

Pulpa de porc in sos de bere cu garnitura de cartofi din: pulpa de porc, sare, piper, unt, ceapa, morcov, telina, praz, usturoi, rozmarin, maghiran, chimen, bere neagra, supa, amidon. Ingrediente: 1,2 kg pulpa de porc sare piper 2-3 linguri unt 2 cepe 1 morcov 1 bucata telina 1/2 fir praz 2 catei de usturoi […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bun porcul cu ardei in sos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.