Porc caramelizat in supa
PrinteazaPorc caramelizat in supa din: carne de porc, sos Hoisin, ulei de susan, ghimbir, usturoi, amestec de 5 mirodenii, coriandru, supa de pui, sos de soia, taitei de orez, ceapa si ardei iute.
Ingrediente:
- 300 g carne de porc
- 1,5 lingură sos Hoisin
- 1 linguriţă ulei de susan
- 20 g ghimbir
- 1 căţel de usturoi
- 1/4 linguriţă amestec de 5 mirodenii
- 50 g coriandru verde
- 1 l supă de pui
- 2 linguri sos de soia
- 100 g tăiţei de orez
- 2 cepe verzi
- ardei iute
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 200 °C. Carnea se unge cu sos Hoisin, folosind pensula şi se aşază într-o tavă pentru cuptor; se prăjeşte 10 min. pe fiecare parte. Apoi se scoate şi se pune deoparte.
Se încinge uleiul şi se prăjeşte ghimbirul tocat, împreună cu usturoiul şi amestecul de 5 mirodenii.
Se prăjesc cca 1 min. Se toarnă apoi supă fierbinte. Se adaugă coriandru verde tocat şi sosul de soia; se fierb 5 min.
Se adaugă pastele în supă şi se fierb până ce se înmoaie.
Se repartizează supa în farfurii şi se adaugă fâşii de carne, ceapă verde şi frunze de coriandru; se serveşte cu ardei iute tocat.
Porc caramelizat in supa
Pofta buna!