Porc chinezesc cu orez
PrinteazaPorc chinezesc cu orez din: orez, zahar, muschiulet de porc, dovlecel verde, ardei gras, ulei de orez, sos de soia si piper alb.
- 1oo g orez
- 100 g zahar
- 1 muschiulet de porc
- 1 dovlecel verde
- 1 ardei gras
- ulei de orez
- sos de soia
- piper alb
Mod de preparare:
Se taie muschiuletul de porc in bucatele. Se prajesc in ulei bine incins. Se fierbe orezul in 300 ml apa. Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie felii.
Dovlecelul se spala si se taie rondele, iar rondelele se taie jumatati. Se calesc legumele timp de 5-10 minute, in wok, in ulei incins.
Se presara sos de soia si zahar. Se amesteca in wok legumele cu carnea de porc. Se serveste cu orez fiert.
Porc chinezesc cu orez