Porc cu boabe de mustar
PrinteazaPorc cu boabe de mustar din: pulpa de porc, ceapa, mustar, zahar, usturoi, ulei, sare, piper.
- 400 g pulpă de porc
- 2 cepe roşii
- 2 linguri de muştar cu boabe întregi
- 1 linguriţă de zahăr
- 1 căţel de usturoi
- ulei
- sare
- piper
- pătrunjel
- roşii şi castraveţi (garnitură)
Mod de preparare:
Spală carnea, porţioneaz-o în bucăţi mai mari şi condimen-teaz-o cu sare şipiper. Unge-o cu usturoi pisat. încinge ulei într-un ceaun şi prăjeşte carnea. Când este bine rumenită, scoate-o pe un platou.
Taie ceapa julien şi rumeneşte-o puţin într-o tigaie, împreună cu zahărul. Unge carnea prăjită cu muştar, aşază deasupra ceapă prăjită şi serveşte cu roşii si castraveti.
Pofta buna!