Porc cu usturoi

Printeaza

Porc cu usturoi

Ingrediente:Porc cu usturoi

  • 2 kg carne de porc
  • sare
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cani otet
  • grasime pentru prajit
  • 1 lamaie

Mod de preparare:

Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici.

Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut.

Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una  doua zile.

Se scoate carnea apoi si se prajeste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.