Porc cu legume

Printeaza

Porc cu legume din: broccoli, carne de porc, ardei gras galben, ciuperci, praz, ardei capia, sos de soia, sare, piper, scortisoara si cimbru.

Ingrediente:

  • 1 broccoli mic
  • 300 g carne de porc
  • 1 ardei gras galben
  • 150 g ciuperci champignon
  • 1 fir praz
  • 1 ardei capia
  • 2 linguri sos soia
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita scortioasa pisata
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Porc cu legume: Se amestecă sosul de soia cu condimentele. Carnea se taie bucăţi potrivite şi se lasă în sosul de soia minimum 3 ore.

Se desface broccoli bucheţele şi se spală. Ciupercile se taie în jumătate, dacă sunt mici, sau lamele, dacă sunt mari.

Prazul se taie rondele, iar ardeii, fâşii subţiri. Se prăjesc în wok la foc iute bucăţile de carne amestecând continuu, se adaugă legumele şi se mai prăjesc 3 minute la foc iute.

Se condimentează după dupa gust.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.