Porc cu mirodenii in aluat

Printeaza

O reteta de porc cu mirodenii in aluat din: aluat de foitaj, pulpa de porc, pipet de porc, ficat de porc, ceapa, ulei, nucsoara, enibahar, cuisoare si marar.

Ingrediente:Porc cu mirodenii in aluat

  • 500 g aluat de foitaj
  • 300 g pulpa de porc
  • 200 g piept de porc
  • 200 g ficat de porc
  • 1 ceapa mari mare
  • 100 ml ulei
  • un varf de cutit nucsoara rasa
  • 5 boabe de enibahar
  • 5 cuisoare
  • 2 leg marar

 

Mod de preparare:

Dati prin masina de tocat pulpa si pieptul de porc. Ficatul taiati-l in cubulete, apoi amestecati-l cu carnea si ceapa tocata marunt. Opriti un sfert din aluat deoparte. Din restul intindeti doua foi cat mai subtiri.

Tapetati o tava rotunda cu una dintre foi. Puneti in forma, peste aluat, carnea calita si acoperiti cu a doua foia de aluat.

Din aluatul oprit decupati forme de stelute si braduti si ornati cu ele foaia de deasupra. ungeti pe deasupra cu ou batut si puneti preparatul in cuptorul incins.

Coaceti 45 de minute, la foc potrivit. Lasati preparatul sa raceasca, cel putin 20 de minute, inainte de a-l portiona.

Porc cu mirodenii in aluat

Porc cu mirodenii in aluat

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.