Porc picant cu salsa de orez

Printeaza

Incinge 2 linguri ulei într-un vas larg şi adaugă 900 g carne tocată de porc; prăjeşte amestecânc până când se rumeneşte. Adaugă 400 g sos de roşii picant, 250 g ardei tăiaţi felii şi o conservă de 400 g fasole roşie; fierbe înăbuşit 10-15 minute

Intre timp, fierbe 2 50 g orez Basmati, scurge de lichid şi adaugă linguriţă boia iute, 200 g porumb din conservă, scurs de lichid, 1 avocado tăiat cuburi, 3 roşii, tăiate cuburi, 6 fire de ceapă verde, tocate, zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie. Serveştecu jumătate din fasolea cu carne.

Porc picant cu salsa de orez

Porc picant cu salsa de orez

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.