Porc în stil mediteraneean

Printeaza

Porc în stil mediteraneean din: vanata, dovlecel, file de porc, ulei de masline, sare, piper si bacon.

Ingrediente:

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 400 g file de porc
  • 2 ardei iuţi uscaţi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 100 g bacon feliat

 

Mod de preparare:

Porc în stil mediteraneean: Se pregătesc legumele. Se taie vinetele şi dovleceii în felii groase de 0,5 cm şi carnea se taie felii groase de cca 1 cm.

Se pisează ardeii iuţi în mojar şi se amestecă mai întâi cu ulei, apoi cu sare şi piper.

Se clădesc turnuleţe din câte o felie de dovlecel, de vânătă şi de carne. Se ung cu marinată şi se înfăşoară în câte o felie de bacon.

Se frig pe grătar 10-15 minu­te, întorcându-se o dată, şi se ornează după dorinţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.