Porc stir-fry

Printeaza

Porc stir-fry din: ulei de floarea soarelui, sos de soia, usturoi, seminte de susan, praf de chilli, pasta de chilli, porumb, ardei gras, ceapa verde, carne de porc, orez brun, ulei de susan.

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 3 linguri sos de soia
  • 4 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 lingurita seminte de susan
  • 1 lingurita praf de chilli
  • 1 lingurita pasta de chilli
  • 1 ardei gras, taiat felii
  • 100 g porumb fraged, taiat felii pe lungime
  • 1 legatura ceapa verde, taiata orizontal, pastreaza cateva deoparte pentru ornat
  • 350 g carne de porc fara grasime, taiata fasii
  • 250 g orez brun fiert
  • 1 lingura ulei de susan

 

Mod de preparare:

Combina 1 lingura ulei de floarea soarelui, sosul de soia, usturoiul, susanul, chilli – pasta si praful.

Incinge wok-ul la temperatura maxima si adauga uleiul ramas si prajeste legumele amestecand continuu 3 minute, pana cand incep sa se inmoaie.

Adauga carnea si prajeste amestecand 5 minute si adauga chilli. Adauga orezul si tine pe foc 2 minute.

Serveste cu ulei de susan si ceapa verde.

 

Porc stir-fry

Porc_stir_fry

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.