Porc stir-fry
PrinteazaPorc stir-fry din: ulei de floarea soarelui, sos de soia, usturoi, seminte de susan, praf de chilli, pasta de chilli, porumb, ardei gras, ceapa verde, carne de porc, orez brun, ulei de susan.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- 3 linguri sos de soia
- 4 catei de usturoi, zdrobit
- 1 lingurita seminte de susan
- 1 lingurita praf de chilli
- 1 lingurita pasta de chilli
- 1 ardei gras, taiat felii
- 100 g porumb fraged, taiat felii pe lungime
- 1 legatura ceapa verde, taiata orizontal, pastreaza cateva deoparte pentru ornat
- 350 g carne de porc fara grasime, taiata fasii
- 250 g orez brun fiert
- 1 lingura ulei de susan
Mod de preparare:
Combina 1 lingura ulei de floarea soarelui, sosul de soia, usturoiul, susanul, chilli – pasta si praful.
Incinge wok-ul la temperatura maxima si adauga uleiul ramas si prajeste legumele amestecand continuu 3 minute, pana cand incep sa se inmoaie.
Adauga carnea si prajeste amestecand 5 minute si adauga chilli. Adauga orezul si tine pe foc 2 minute.
Serveste cu ulei de susan si ceapa verde.
Porc stir-fry
Pofta buna!