Porc “Thai” – specialitate tailandeza

Printeaza

Porc “Thai” – specialitate tailandeza din: carne porc, pastă de curry roşu, ciuperci tăiate, varză, fasole lungă păstăi, ardei iute, sos de peşte, zahăr, frunze de mentă, ulei vegetal.

Ingrediente:Porc "Thai" - specialitate tailandeza

  • 1 cană carne porc tăiată felii
  • 3 linguriţe pastă de curry roşu
  • 1 cană ciuperci tăiate
  • 1/2 cană varză tăiată fâşii
  • 1/2 cană fasole lungă păstăi
  • 1/2 cană ardei iute felii
  • 2 linguriţe sos de peşte
  • 1 linguriţă zahăr
  • 10 frunze de mentă
  • 1/2 cană de ulei vegetal

Mop de preparare:

Se pun legamele zece minute în apă rece. Se prăjeşte în ulei curry roşu. Se adaugă carnea de porc şi sosul de peşte şi se prăjeşte cinci minute.

Se pune în farfurie şi se ornează cu frunze de mentă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.