Porc “Thai” – specialitate tailandeza
PrinteazaPorc “Thai” – specialitate tailandeza din: carne porc, pastă de curry roşu, ciuperci tăiate, varză, fasole lungă păstăi, ardei iute, sos de peşte, zahăr, frunze de mentă, ulei vegetal.
- 1 cană carne porc tăiată felii
- 3 linguriţe pastă de curry roşu
- 1 cană ciuperci tăiate
- 1/2 cană varză tăiată fâşii
- 1/2 cană fasole lungă păstăi
- 1/2 cană ardei iute felii
- 2 linguriţe sos de peşte
- 1 linguriţă zahăr
- 10 frunze de mentă
- 1/2 cană de ulei vegetal
Mop de preparare:
Se pun legamele zece minute în apă rece. Se prăjeşte în ulei curry roşu. Se adaugă carnea de porc şi sosul de peşte şi se prăjeşte cinci minute.
Se pune în farfurie şi se ornează cu frunze de mentă.
Pofta buna!