Portocale cu ceapa si masline

Printeaza

Portocale cu ceapa si masline

Ingrediente:Portocale cu ceapa si masline

  • 4 portocale mari
  • două cepe dulci, tăiate feliuţe
  • 50 g măsline negre fără sâmburi şi tăiate bucăţele
  • ulei de măsline
  • suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Curăţaţi bine coaja porto­calelor, tăiaţi-le în felii rotunde şi puneţi-le într-un castron. Adăugaţi feliile de ceapă şi măslinele.

Ţineţi compoziţia la frigider timp de minimum două ore înainte să fie servită, condi­mentaţi cu ulei şi suc de lămâie.

Portocale cu ceapa si masline

Portocale cu ceapa si masline.jpg Portocale cu ceapa si masline1.jpg Portocale cu ceapa si masline2.jpg Portocale cu ceapa si masline3.jpg Portocale cu ceapa si masline4.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.