Portocale marinate

Printeaza

Portocale marinate din: portocale, coriandru, menta, zahar pudra, seminte de rodie si iaurt natural.

Ingrediente:

  • 4 portocale mijlocii
  • 30g coriandru
  • 30g mentă
  • 150g zahăr pudră
  • seminţele de la ½ rodie
  • 150ml iaurt natural

 

Mod de preparare:

Portocale marinate: Portocalele se curăţă de coajă şi se taie în felii rotunde. Coriandrul, menta şi zahărul se amestecă într-un blender până se transformă înt-o pulbere fină.

Pe platourile în care se va servi desertul se aşază feliile de portocală şi se preasară din abundenţă pulberea amestecată cu zahăr.

Deasupra se pun seminţele de rodie. Iaurtul se pune într-o pungă în care se facem o gaură mică si se toarnă peste fructe.

 

Poftă bună!

 

 

Pateu de Casă Românesc – Rețetă Tradițională cu Ingrediente Simple

Pateu de Casă Românesc – Rețetă Tradițională cu Ingrediente Simple din: ficat de porc sau pui, slanina afumata, ceapa, usturoi, lapte, oua, sare, piper, frunze de dafin, boia dulce.   Ingrediente: 500g ficat de porc sau pui 200g slănină afumată 1 ceapă mare 2 căței de usturoi 100ml lapte 2 ouă Sare și piper după […]

Gutuia: Istorie, Cultivare, Beneficii și Precauții pe care Trebuie să le Cunoști

Gutuia: Istorie, Cultivare, Beneficii și Precauții pe care Trebuie să le Cunoști. Gutuiul este originar din regiunea Caucaz și din Asia de Vest, unde a fost cultivat încă din antichitate. În literatura greacă și romană, gutuiul era adesea menționat ca un simbol al dragostei și fertilității. De-a lungul secolelor, acest fruct a fost introdus și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.