Portocale cu migdale

Printeaza

Portocale cu migdale din: coaja de portocala, miere, migdale.

Ingrediente:

  • 500 g coajă de portocală
  • 300 g miere
  • 200 g migdale

 

 

 

Mod de preparare:

Portocale cu migdale: Se curăţă 500 g coajă de portocală îndepărtând partea albă. Se taie benzi lungi de 5-6 cm şi groase de 2-3 mm, care se ţin în apă 5 zile, schimbând zilnic apa, astfel încât coaja să-şi piardă gustul amărui.

Apoi se scurg, se pun la foc mic cu 300 g miere şi se amestecă cca 20 minute. Se adaugă 200 g migdale decojite şi tăiate beţişoare, amestecând totul la foc moderat încă 20 minute.

Se lasă să se răcească şi să se solidifice.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.