Parfait de ciocolata cu sos de mandarine din: ciocolata, oua, lichior de portocale, zahar, frisca, praf chili, cacao, suc de portocale si compot de mandarine. Ingrediente: 180 g ciocolată 2 gălbenuşuri 1 ou 1 lingură lichior de portocale 50 g zahăr fin 250 ml frişcă 1 praf chili cacao Sos: 40 g zahăr fin […]
Tort de ciocolata cu inghetata de portocale din: ciocolată menaj, oua, unt, zahar, faina, cuisoare macinate, sare, portocale, frişcă. Ingrediente: 150 g ciocolată menaj 3 ouă 100 g unt 250 g zahăr 150 g făină 2 cuişoare măcinate sare Pentru îngheţată de portocale: 4 portocale 3 gălbenuşuri 60 g zahăr 200 ml frişcă Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.