Portocale sufle

Printeaza

Portocale sufle din: portocale, zahar, oua.Portocale sufle

Ingrediente:

  • 4 portocale mari
  • 80 g zahăr pudră
  • 4 ouă

 

Mod de preparare:

Tăiaţi portocalele pe trei sferturi şi goliţi-le de interior cu ajutorul unei linguriţe. Treceţi pulpa portocalelor printr-o sită, apoi puneţi totul într-o cratiţă. Adaugaţi o linguriţă de coajă de portocală tăiată foarte fin.

Portocale4

Adăugaţi zahărul şi puneţi totul la foc mic pentru câteva minute. Luaţi com­poziţia de pe foc, lăsaţi-o să se răcească puţin, după care amestecaţi-o cu gălbenuşul ouălor. Bateţi albuşurile bine şi încorporaţi-le şi pe acestea în compoziţie, progresiv.

Cu această compoziţie garnisiţi portocalele golite anterior. Daţi totul la cuptor, la un foc potrivit şi coaceţi aceste portocale ca pe sufleurile obişnuite. Aşezaţi-le apoi pe o farfurie şi serviţi-le imediat.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Merita incercata reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.