Portocale umplute cu mere si scortisoara

Printeaza

O reteta delicioasa de portocale umplute cu mere, scortisoara, zahar ulei si smatana.

Ingrediente:Portocale umplute cu mere si scortisoara

  • 4 portocale mari
  • 4 mere mari
  • 2 linguri scor­ţişoară
  • 4 linguri za­hăr
  • 2 linguri ulei
  • 1 cutie cu smântână

 

Mod de preparare:

Decojeşti portocalele şi le scoţi mie­zul, pe care îl mărunţeşti. Cureţi merele şi le dai prin râzătoare, apoi le storci de sucul lor şi le ames­teci cu smântână, zahărul şi bucăţile de portocale.

Umpli fiecare coajă de por­tocală cu acest amestec şi le serveşti la masă uşor încălzite sau chiar şi reci, ornate cu frişcă. E un desert răcoritor şi delicios!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.