Portofele cu branza

Printeaza

O reteta de portofele cu branza din: branza de vaci, zahar pudra, ou, faina, drojdie, zahar, ulei si sare.

Ingrediente:Portofele cu branza

  • 300 g branza de vaci
  • 2 linguri cu zahar pudra
  • 1 ou

pentru aluat:

  • 500 g faina
  • 275 apa calduta
  • 1 pliculet cu drojdie uscata
  • 1 lingura cu zahar
  • 4 linguri cu ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

într-un castron, amestecă făina proaspăt cernută cu un praf de sare şi drojdia uscată. Fă în mijloc o adâncitură şi toarnă treptat uleiul şi apa călduţă.

Frământă toate aceste ingrediente până obţii un aluat numai bun de întins. Acoperă aluatul şi lasă-l la crescut 30-40 de minute.

Separat, freacă brânza cu zahărul pudră până când se topeşte, apoi încorporează oul bătut bine.

Intinde aluatul în bucăţi rotunde şi pune în mijloc câte o lingură din amestecul de brânză. Pliază-le şi presează-le bine pe margine şi rumeneşte-leîn baie de ulei.

Scoate-le pe hârtie absorbantă şi serveşte-le cu zahăr pudră din belsug.

Portofele cu branza

Portofele cu branza

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • portofele cu branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.