Portofele de carne cu legume

Printeaza

Portofele de carne cu legume 

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne
  • 2-3 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • 1-2 pumni de mazăre
  • condimente
  • ulei

 

Mod de preparare:

Portofele de carne cu legume : Morcovii şi cartofii îi tai cubuleţe mici. Ii pui împreună cu mazărea într-un vas termorezistent, adaugi condimente, puţin ulei şi apă cât să le acopere. Le laşi la cuptor până scade apa şi legumele se fierb.

Intre timp, pregăteşti muşchiul sau carnea astfel: tai din carne felii mai groase şi pe fiecare o tai doar pe o parte, pe mijloc, pen­tru a se forma un săculeţ. In acest săculeţ introduci legumele fierte, iar săculeţul îl închizi cu scobitori.

La fel procedezi şi cu celelalte porţii, iar dacă rămân legume le serveşti ca garnitură. Pui carnea într-un alt vas termorezistent în care adaugi condimente, puţin ulei şi apă ca să acopere totul. Le laşi la cuptor până scade apa. Le serveşti calde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.