Portofele cu sunca si legume

Printeaza

Portofele cu sunca si legume din: piept de pui, sunca, ardei, porumb, ceapa, branza, ulei, lipii.

Ingrediente:Portofele cu sunca si legume

  • 4 lipii
  • 1 ardei gras roşu, tocat
  • 200 g porumb dulce din conservă, scurs de lichid
  • 1 ceapă roşie, tăiată felii subţiri
  • 200 g brănzică de vaci
  • 4 felii şuncă de Praga, tăiată bucăţi
  • 1 bucata piept de pui fript
  • ulei

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, combină 1 ardei gras roşu, tocat, 200 g porumb dulce din conservă, scurs de lichid, 1 ceapă roşie, tăiată felii subţiri, 200 g brănzică de vaci, 4 felii şuncă de Praga, tăiată bucăţi şi 1 bucata piept de pui fript, tăiat fâşii.

Incălzeşte 4 mini-lipii, taie-le în două şi umple-le cu amestecul.

Pentru a prepara umplutură caldă, prăjeşte amestecând continuu ardeiul gra sîn puţin ulei 2 minute, adaugă porumbul şi carnea şi ţine pe foc până când se încălzeşte complet.

In varianta fierbinte, în loc de vinegretă, combină carnea de curcan şi legumele cu pastele fierbinţi, potriveşte gustul de sare şi piper şi adaugă smântână; încălzeşte complet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.