Portofele cu sunca si legume
PrinteazaPortofele cu sunca si legume din: piept de pui, sunca, ardei, porumb, ceapa, branza, ulei, lipii.
- 4 lipii
- 1 ardei gras roşu, tocat
- 200 g porumb dulce din conservă, scurs de lichid
- 1 ceapă roşie, tăiată felii subţiri
- 200 g brănzică de vaci
- 4 felii şuncă de Praga, tăiată bucăţi
- 1 bucata piept de pui fript
- ulei
Mod de preparare:
Intr-un bol, combină 1 ardei gras roşu, tocat, 200 g porumb dulce din conservă, scurs de lichid, 1 ceapă roşie, tăiată felii subţiri, 200 g brănzică de vaci, 4 felii şuncă de Praga, tăiată bucăţi şi 1 bucata piept de pui fript, tăiat fâşii.
Incălzeşte 4 mini-lipii, taie-le în două şi umple-le cu amestecul.
Pentru a prepara umplutură caldă, prăjeşte amestecând continuu ardeiul gra sîn puţin ulei 2 minute, adaugă porumbul şi carnea şi ţine pe foc până când se încălzeşte complet.
In varianta fierbinte, în loc de vinegretă, combină carnea de curcan şi legumele cu pastele fierbinţi, potriveşte gustul de sare şi piper şi adaugă smântână; încălzeşte complet.
Pofta buna!