Portofele cu sunca si pui
PrinteazaPortofele cu sunca si pui din: piept de pui, sunca, ardei, porumb, ceapa, branza, ulei, lipii.
- 4 lipii
- 1 ardei gras roşu, tocat
- 200 g porumb din conservă
- 1 ceapă roşie, tăiată felii subţiri
- 200 g brănzică de vaci
- 4 felii şuncă de Praga, tăiată bucăţi
- 1 bucata piept de pui fript
- ulei
Mod de preparare:
Amesteca 1 ardei gras roşu, tocat, 200 g porumb dulce din conservă, scurs de lichid, 1 ceapă roşie, tăiată felii subţiri, 200 g brănzică de vaci, 4 felii şuncă de Praga, tăiată bucăţi şi 1 bucata piept de pui fript, tăiat fâşii.
Incălzeşte 4 lipii, taie-le în două şi umple-le cu amestecul.
Prăjeşte amestecând continuu ardeiul gras în puţin ulei 2 minute, adaugă porumbul şi carnea şi ţine pe foc până când se încălzeşte complet.
Pofta buna!