Portofele de pui cu mozzarella si vinete
PrinteazaPortofele de pui cu mozzarella si vinete din: piept de pui, vinete, mozzarella, rosii, ulei, rozmarin, sare.
- 4 jumatati piept de pui
- 2 vinete
- 8 felii mozzarella
- 6 rosii foarte bine coapte
- 2 linguri ulei
- putin rozmarin
- sare
Mod de preparare:
Vinetele se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă deoparte. Roşiile se taie cuburi mici, se amestecă uşor cu o lingură de ulei si se fac patru paturi de roşii într-o tavă mare de aragaz.
Cele patru jumătăţi de piept de pui se taie în două fără a le decupa complet şi apoi se umplu jumătăţile cu feliile de vinete, bine şterse de sucul pe care l-au lăsat.
Se pun între feliile de carne si câte două felii de brânză, se unge carnea cu restul uleiului şi se presară cu sare. Se pune si rozmarinul şi se dă tava la cuptor pentru 30 de minute.
Portofele de pui cu mozzarella si vinete
Pofta buna!