Portofele de pui cu mozzarella si vinete

Printeaza

Portofele de pui cu mozzarella si vinete din: piept de pui, vinete, mozzarella, rosii, ulei, rozmarin, sare.

Ingrediente:Portofele_de_pui_cu_mozzarella_si_vinete

  • 4 jumatati piept de pui
  • 2 vinete
  • 8 felii mozzarella
  • 6 rosii foarte bine coapte
  • 2 linguri ulei
  • putin rozmarin
  • sare

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă deoparte. Roşiile se taie cuburi mici, se amestecă uşor cu o lingură de ulei si se fac patru paturi de roşii într-o tavă mare de aragaz.

Cele patru jumătăţi de piept de pui se taie în două fără a le decupa complet şi apoi se umplu jumătăţile cu feliile de vinete, bine şterse de sucul pe care l-au lăsat.

Se pun între feliile de carne si câte două felii de brânză, se unge carnea cu restul uleiului şi se presară cu sare. Se pune si rozmarinul şi se dă tava la cuptor pentru 30 de minute.

Portofele de pui cu mozzarella si vinete

Portofele_de_pui_cu_mozzarella_si_vinete

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.