Portofele indopate

Printeaza

Portofele îndopate: aluat tarta, boia de ardei, ciuperci, ceapa, ardei gras, usturoi, sos de rosii, marar, ulei, sare.

Ingrediente:Portofele_indopate.png

  • 1 aluat de tartă
  • boia de ardei

Ingrediente umplutură:

  • 600 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1/2 ceşcuţă cu sos de roşii
  • 1 legătură de mărar
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa împreună cu ardeiul tăiat fâşii. Adaugă ciupercile feliate şi lasă-le să se înăbuşe bine.

Potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu usturoiul zdrobit şi mărarul tocat fin.

Adaugă sosul de roşii şi lasă pe foc să scadă. Intinde aluatul şi taie rotunduri mai mari.

Pe jumăta­te, pune umplutură de ciuperci şi acoperă cu cealaltă jumătate.

Presează bine pe margini cu o furculiţă. Presară deasupra puţină boia şi coace-le la cuptor 30-35 de minute.

Portofele indopate

Portofele_indopate.png

Pofta buna!

 

 

 

 


poate ti place si:

Portofele cu piept de pui si ciuperci

Portofele cu piept de pui si ciuperci

Portofele cu piept de pui si ciuperci din: piept de pui, oua, faina, apa minerala, sare, ardei, ciuperci, ceapa, vanata, dovlecel, rosii, ulei. Ingrediente: 3 ouă 400 g făină 750 ml – 1 l apă minerală un praf de sare Pentru umplutura: 2 ardei graşi 1 legătură de ceapă verde 1 vânătă 1 dovlecel 6-7 roşii […]

 

Portofele cu gem

Portofele cu gem din: margarina, faina, suc de lamaie, sare, gem. Ingrediente: Pentru aluat: 110 g margarină 350 g făină 1,5 linguriţe suc de lămâie 250 ml apă rece un praf sare Pentru lucru: 350 g margarină 2 linguri făină Pentru umplutură: gem, după gust   Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele pentru aluat […]

 

Portofele cu sunca si legume

Portofele cu sunca si legume din: piept de pui, sunca, ardei, porumb, ceapa, branza, ulei, lipii. Ingrediente: 4 lipii 1 ardei gras roşu, tocat 200 g porumb dulce din conservă, scurs de lichid 1 ceapă roşie, tăiată felii subţiri 200 g brănzică de vaci 4 felii şuncă de Praga, tăiată bucăţi 1 bucata piept de pui […]

 

Portofele de pui cu spanac

Portofele de pui cu spanac

Portofele de pui cu spanac din: piept de pui, spanac, muguri de pin, ceapa, bacon, usturoi, unt, ulei, sare, piper, paste, rosii, patrunjel. Ingrediente: un piept de pui 500 g spanac o lingură muguri de pin o ceapă mică uscată 2 felii bacon 2 căţei usturoi 100 g unt o lingură ulei sare piper 200 g […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.