Portofele cu piept de pui si ciuperci din: piept de pui, oua, faina, apa minerala, sare, ardei, ciuperci, ceapa, vanata, dovlecel, rosii, ulei. Ingrediente: 3 ouă 400 g făină 750 ml – 1 l apă minerală un praf de sare Pentru umplutura: 2 ardei graşi 1 legătură de ceapă verde 1 vânătă 1 dovlecel 6-7 roşii […]
Portofele cu gem din: margarina, faina, suc de lamaie, sare, gem. Ingrediente: Pentru aluat: 110 g margarină 350 g făină 1,5 linguriţe suc de lămâie 250 ml apă rece un praf sare Pentru lucru: 350 g margarină 2 linguri făină Pentru umplutură: gem, după gust Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele pentru aluat […]
Portofele de pui cu spanac din: piept de pui, spanac, muguri de pin, ceapa, bacon, usturoi, unt, ulei, sare, piper, paste, rosii, patrunjel. Ingrediente: un piept de pui 500 g spanac o lingură muguri de pin o ceapă mică uscată 2 felii bacon 2 căţei usturoi 100 g unt o lingură ulei sare piper 200 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.