Portofele cu piept de pui si ciuperci din: piept de pui, oua, faina, apa minerala, sare, ardei, ciuperci, ceapa, vanata, dovlecel, rosii, ulei. Ingrediente: 3 ouă 400 g făină 750 ml – 1 l apă minerală un praf de sare Pentru umplutura: 2 ardei graşi 1 legătură de ceapă verde 1 vânătă 1 dovlecel 6-7 roşii […]
Portofele cu masline
PrinteazaPortofele cu masline din: sunca presata, cascaval, oua, faina, masline versi sau negre, ulei, sare, piper.
- 6 felii de sunca presata
- 6 felii de cascaval
- 2 oua
- 4 linguri faina
- 50 g masline verzi sau negre
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai maslinele rondele si indepartezi samburii. Tai cascavalul felii dreptunghiulare, groase de jumatate de centimetru.
Trebuie sa fie cat jumatate din felia de sunca presata. Asezi pe fiecare felie de sunca o felie de cascaval si rondele de masline.
Prinzi portofelele cu o scobitoare. Bati oualele cu faina si pui sare si piper dupa gust.
Dai fiecare portofel prin faina si prin ou batut, apoi le prajesti in ulei incins.
Scoti portofelele pe servetele absorbante si le servesti cu piure de cartofi si salata.
Portofele cu masline
Pofta buna!
poate iti place si:
Portofele cu piept de pui si ciuperci
Portofele cu sunca si pui
Portofele cu sunca si pui din: piept de pui, sunca, ardei, porumb, ceapa, branza, ulei, lipii. Ingrediente: 4 lipii 1 ardei gras roşu, tocat 200 g porumb din conservă 1 ceapă roşie, tăiată felii subţiri 200 g brănzică de vaci 4 felii şuncă de Praga, tăiată bucăţi 1 bucata piept de pui fript ulei Mod de […]
Pofta buna!