Portofele de pui umplute cu ficat
PrinteazaPortofele de pui umplute cu ficat din: piept de pui, ficatei de pui, marar, ceapa verde, ciuperci, oua, sare si busuioc.
- 500 g piept de pui
- 500 g ficatei de pui
- marar verde
- ceapa verde
- 300 g ciuperci
- 3-4 oua
- sare
- busuioc
Mod de preparare:
Fierbi înăbuşit ficatul de pui şi îl mărunţeşti cu furculiţa. Opăreşti ciupercile în apă fierbinte, apoi le tai mărunt şi le căleşti în puţin ulei împreună cu ceapa verde tocată.
Torni acest amestec peste ficatul mărunţit, apoi adaugi mărarul tocat mărunt, sarea şi busuiocul. Tai felii din pieptul de pui, pe care le baţi. în ele pui la mijloc cu linguriţa din amestecul obţinut şi rulezi cu atenţie.
La capete sau la mijloc înfigi scobitori ca să fixezi sub forma unui portofel. Le dai prin ou bătut şi pesmet şi le prăjeşti în ulei.
Le serveşti aranjate pe salată verde, iar printre ele intercalezi jumătăţi de roşii şi felii de castraveţi.
Mai poţi pune un amestec de salată pe platou şi aşezi portofelele deschise.
Portofele de pui umplute cu ficat
Pofta buna!