Portofele de somon cu crema de branza
PrinteazaPortofele de somon cu crema de branza din: aluat foitaj, somon, unt,
- 4 bucăţi somon fără piele
- 25 g unt
- un ou bătut cu un pic de lapte
- o linguriţă ulei
- 8 cartofi mici, fierţi
- sare
Aluatul se întinde cu sucitorul pe masa uşor presărată cu făină si apoi se taie în patru bucăţi mari, cât să acopere fiecare bucată de somon.
pune pestele pe o jumătate de aluat, se acoperă cu jumătatea rămasă liberă. Cu dinţii furculiţei se presează marginile pentru a împiedica desfacerea pachetului.
ung portofelele cu ou bătut cu lapte, se asază în tava de copt si se lasă la cuptor 15 minute.
Ciupercile, slălate bine şi scurse se sotează timp de 15 minute în puţin ulei şi un praf de sare. Portofelele se aduc la masă alături de ciuperci şi cartofi natur.
Portofele de somon cu crema de branza
Pofta buna!