Portofele cu sunca si cascaval

Printeaza

Portofele cu sunca si cascaval din: sunca, crema de branza, cascaval, faina, lapte, drojdie, ou, sare.

Ingrediente:Portofele_cu_sunca_si_cascaval

  • 200 g sunca de Praga
  • 150 g crema de branza
  • 200 g cascaval

Ingrediente pentru aluat:

  • 250-300 g faina
  • 1 cana cu lapte
  • 25 g drojdie
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare:

Dizolva drojdia in 2-3 linguri cu lapte caldut si 2-3 linguri cu faina. Lasa maiaua la crescut 15 minute.

Presara faina amestecata cu praful de copt si sare. Adauga oul, toarna treptat laptele si framanta.

Intinde o foaie potrivit de groasa si taie rotunduri mai maricele.

Intinde pe mijloc crema de branza, apoi asaza langa o felie de sunca si una de cascaval. Acopera cu cealalta jumatate si preseaza usor pe margine.

Pune portofelele intr-o tava unsa si tapetata. Coaceti la cuptor, la foc moderat.

Portofele cu sunca si cascaval

Portofele_cu_sunca_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Portofele cu piept de pui si ciuperci

Portofele cu piept de pui si ciuperci

Portofele cu piept de pui si ciuperci din: piept de pui, oua, faina, apa minerala, sare, ardei, ciuperci, ceapa, vanata, dovlecel, rosii, ulei. Ingrediente: 3 ouă 400 g făină 750 ml – 1 l apă minerală un praf de sare Pentru umplutura: 2 ardei graşi 1 legătură de ceapă verde 1 vânătă 1 dovlecel 6-7 roşii […]

Portofele cu gem

Portofele cu gem din: margarina, faina, suc de lamaie, sare, gem. Ingrediente: Pentru aluat: 110 g margarină 350 g făină 1,5 linguriţe suc de lămâie 250 ml apă rece un praf sare Pentru lucru: 350 g margarină 2 linguri făină Pentru umplutură: gem, după gust   Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele pentru aluat […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.