Portofele cu piept de pui si ciuperci din: piept de pui, oua, faina, apa minerala, sare, ardei, ciuperci, ceapa, vanata, dovlecel, rosii, ulei. Ingrediente: 3 ouă 400 g făină 750 ml – 1 l apă minerală un praf de sare Pentru umplutura: 2 ardei graşi 1 legătură de ceapă verde 1 vânătă 1 dovlecel 6-7 roşii […]
Portofele cu sunca si cascaval
PrinteazaPortofele cu sunca si cascaval din: sunca, crema de branza, cascaval, faina, lapte, drojdie, ou, sare.
- 200 g sunca de Praga
- 150 g crema de branza
- 200 g cascaval
Ingrediente pentru aluat:
- 250-300 g faina
- 1 cana cu lapte
- 25 g drojdie
- 1 ou
- sare
Mod de preparare:
Dizolva drojdia in 2-3 linguri cu lapte caldut si 2-3 linguri cu faina. Lasa maiaua la crescut 15 minute.
Presara faina amestecata cu praful de copt si sare. Adauga oul, toarna treptat laptele si framanta.
Intinde o foaie potrivit de groasa si taie rotunduri mai maricele.
Intinde pe mijloc crema de branza, apoi asaza langa o felie de sunca si una de cascaval. Acopera cu cealalta jumatate si preseaza usor pe margine.
Pune portofelele intr-o tava unsa si tapetata. Coaceti la cuptor, la foc moderat.
Portofele cu sunca si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Portofele cu gem
Portofele cu gem din: margarina, faina, suc de lamaie, sare, gem. Ingrediente: Pentru aluat: 110 g margarină 350 g făină 1,5 linguriţe suc de lămâie 250 ml apă rece un praf sare Pentru lucru: 350 g margarină 2 linguri făină Pentru umplutură: gem, după gust Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele pentru aluat […]
Pofta buna!