Porumb copt in crusta de fistic din: porumb, unt, coriandru, fistic, lime, chimen, cardamom, sare, piper, ulei de masline, branza feta. Ingrediente: 6 stiuleti de porumb 4 linguri de unt 1 1/2 cani coriandru 1/2 cana fistic sucul de la 2 lime 1/2 linguriță de chimen 1/4 linguriță cardamom sare si piper, dupa gust […]
Porumb copt cu crema de unt si verdeata
PrinteazaPorumb copt cu crema de unt si verdeata din: stiuleti de porumb, unt, patrunjel, usturoi, sare si piper.
- 10 stiuleti de porumb
- 5 linguri unt nesarat, la temperatura camere (daca se foloseste unt sarat, nu se mai pune sare)
- 3 linguri patrunjel proaspat
- 1 catel de usturoi tocat
- sare
- piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Se curăţă porumbul asemenea bananei. Se pun într-un castron untul, pătrunjelul şi usturoiul şi se amestecă cu telul până când se obţine o pastă cremoasă. Se dă la frigider.
Se pun ştiuleţii de porumb pe grătar şi se coc întorcându-i până când au devenit bruni pe toate părţile. Se iau de pe grătar, se sărează, se piperează şi se servesc apoi cu crema de unt şi verdeaţă preparată anterior.
Porumb copt cu crema de unt si verdeata
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Porumb copt cu sos de maioneza
Porumb copt cu sos de maioneza din: porumb, apa, maioneza, sos sriracha, chili, limeta, parmezan, patrunjel, coriandru, arpagic. Ingrediente: 6 bucati porumb apă Ingrediente sos: ½ ceasca de maioneza ½ linguriță sos sriracha ¼ linguriță chili coaja de la ½ limeta sucul de la 1 limeta Ingrediente topping: parmezan chili pătrunjel, coriandru sau arpagic, tocate […]
Pofta buna!