Porumb copt aromat din: porumb, ulei, ceapa, usturoi, bulion, ardei, cimbru, busuioc, sare. Ingrediente: 4 ştiuleţi de porumb 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă 2-3 căţei de usturoi 500 g bulion 1/2 ardei iute tocat cimbru busuioc sare Mod de preparare: Se frig pe grătar 4 ştiuleţi de porumb. Pentru sos, se călesc, […]
Porumb copt in crusta de fistic
PrinteazaPorumb copt in crusta de fistic din: porumb, unt, coriandru, fistic, lime, chimen, cardamom, sare, piper, ulei de masline, branza feta.
- 6 stiuleti de porumb
- 4 linguri de unt
- 1 1/2 cani coriandru
- 1/2 cana fistic
- sucul de la 2 lime
- 1/2 linguriță de chimen
- 1/4 linguriță cardamom
- sare si piper, dupa gust
- 1/3-1/2 ceașcă ulei de masline
- brânză feta
Mod de preparare:
Incalziti gratarul si coaceti porumbul pe toate partile. Scoateti de pe gratar si ungeti cu unt topit.
La blender, combinati frunze coriandru, fistic, suc de lămâie, chimen, cardamom, sare si piper.
Procesati pana se omogenizeaza. Incorporati ulei de măsline si omogenizati.
Ungeti porumbul cu amestecul de fistic si coriandru.
Se presara branza feta si se serveste.
Pofta buna!
poate iti place si:
Porumb copt aromat
Reteta zilei: Salata de porumb copt cu fasole neagra
Salata de porumb copt cu fasole neagra din: porumb, ceapa verde, coriandru, usturoi, otet balsamic, ulei de masline, fasole neagra, sare, piper, chips-uri tortilla. Ingrediente: 2 stiuleti de porumb 3 cepe verzi, feliate 1/4 ceasca coriandru tocat 2 catei de usturoi proaspat, tocat 1/4 ceasca de otet balsamic 1/4 cană de ulei de masline 2 […]
Pofta buna!