Salata simpla cu porumb, branza de capra si ton din: salata verde, porumb, ton, branza de capra, rosii cherry, ulei de masline, otet balsamic, piper, sare de mare, ierburi de provence. Ingrediente: 1 salată verde mică 100 g porumb dulce 80 g ton în ulei 100 g brânză de capră 10 roșii cherry 50 ml […]
Porumb copt cu usturoi
PrinteazaPorumb copt cu usturoi din: unt, paprika afumata, usturoi, patrunjel, ardei iute si porumb.
- 75 g unt
- 1⁄2 lingurita paprika afumata
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri patrunjel, tocat marunt
- 1⁄2 -1 ardei iute, tocat marunt
- 4 stiuleti de porumb
Mod de preparare:
Amesteca 75 g unt, inmuiat, 1⁄2 lingurita paprika afumata, 1 catel de usturoi, zdrobit, 2 linguri patrunjel, tocat marunt, si 1⁄2 -1 ardei iute, tocat marunt; asezoneaza bine.
Toarna cu lingura acest amestec pe o folie adeziva si modeleaza in forma de carnat, strangand la capete. Da la rece 30 min.
Pune in apa clocotita 4 stiuleti de porumb, taiati bucati, si fierbe-i 3 min.
Scurge-i si infige-i in frigarui. Incinge grilul si frige porumbul cateva minute, intorcandu-l, pana e bine rumenit.
Taie felii untul solidificat, pune peste porumbul fierbinte si lasa sa se topeasca. Serveste imediat.
Porumb copt cu usturoi
Pofta buna!
poate iti place si:
Salată răcoritoare cu porumb si iaurt
Salată răcoritoare cu porumb si iaurt din: boabe d eporumb, iaurt grecesc, ceapa rosie, ceapa verde, ulei de masline, marar verde, sare, zeama de lamaie. Ingrediente: 250 g boabe de porumb dulce 300 g iaurt grecesc 1 ceapă roşie mare 1 fir de ceapă verde mărar verde ulei de măsline sare zeamă de lămâie […]
Pofta buna!
Sigur o sa incerc si eu porumbul asta copt