Porumb la gratar cu sare si piper

Printeaza

Porumb la gratar cu sare si piper din: stiuleti de porumb, unt, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 stiuleti de porumb
  • 200 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Desfacem foile de pe porumb şi îi porţionăm. Ii tăiem în două sau în trei, în funcţie de mărimea acestora.

Infigem câte o frigăruie în fiecare bucătă şi îi frigem pe grătarul bine încins. Rotim până se rumenesc pe fiecare parte.

Ii scoatem pe un platou. Cât sunt încă fierbinţi, adăugăm câte un cubuleţ de unt. Ii servim calzi, presăraţi cu sare şi piper.

 

Porumb la gratar cu sare si piper

Porumb_la_gratar_cu_sare_si_piper

Pofta buna!

 

 

Oua posate – istorie, beneficii, mod de preparare

Oua posate – istorie, beneficii, mod de preparare. Ouăle posate, cunoscute și sub denumirea de ouă fierte moi, sunt un preparat culinar popular în multe culturi din întreaga lume. Ele sunt ouă fierte în apă, dar nu pentru o perioadă lungă de timp, astfel încât albușul să fie complet coagulat, ci doar până când albușul […]

Pui crocant cu cartofi dulci la air fryer

Pui Crocant cu Cartofi Dulci la Air Fryer din: piept de pui, cartofi dulci, ulei de masline, sare, piper, condimente. Ingrediente: 2 piepturi de pui, tăiate în bucăți potrivite 2 cartofi dulci, curățați și tăiați în bastonașe 2 linguri de ulei de măsline 1 linguriță de paprika 1/2 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.