Porumb la gratar cu pasta de ardei iute

Printeaza

Porumb la gratar cu pasta de ardei iute din: unt, miere, ketchup, usturoi, pasta de ardei iute, porumb, sare, piper.

Ingrediente: Porumb_la_gratar_cu_pasta_de_ardei_iute

  • 100gr unt, la temperatura camerei
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ketchup
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 2 linguri pasta de ardei iute
  • 6 stiuleti de porumb
  • sare si piper

Mod de preparare:

Intr-un bol adaugati mierea, untul, ketchup, usturoi, sare si piper si amesteca pana la omogenizare. Inveleste fiecare stiulete intr-un strat de folie de aluminiu, pune apoi stiuletii pe gratar aproximativ 30-35 de minute, intorcandu-i din cand in cand.

Asezati apoi pe farfurii si serviti cu amestecul de unt.

Porumb la gratar cu pasta de ardei iute

Porumb_la_gratar_cu_pasta_de_ardei_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.