Porumbei umpluti la cuptor cu vin alb din: porumbei, piept de porc, vin alb, untura, rozmarin, ou, usturoi, pesmet, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 2 porumbei 2 felii mari din piept de porc, crud, subtire 1 pahar mic de vin alb 1 lingura de untura rozmarin Pentru umplutura: maruntaiele de porumbei 1 […]
Porumbei fripti
PrinteazaPorumbei fripti din: porumbei, boia de ardei, slanina, unt si sare dupa gust.
Ingrediente:
- 5 porumbei
- boia de ardei
- 200 g slănină
- 2 linguri unt
- sare, după gust
Mod de preparare Porumbei fripti:
Se curăţă porumbeii, li se taie ghearele şi capetele, se despică, se curăţă, se spală bine şi se dau cu puţină sare.
Se învelesc în şuviţe lungi şi subţiri dc slănină şi se pun la cuptor cu puţină untură.
Se ung mereu şi, când porumbeii sunt aproape gata, se desfăşoară fâşiile de slănină, continuându-se ungerea lor periodică cu untură amestecată cu boia de ardei, până ce se rumenesc frumos.
Se pun pe un platou, aşezaţi pc un pat din slănina în carc au fost pregătiţi.
Poftă bună!
Porumbei marinati cu orez din: porumbei, vin, dafin, sare, piper, ceapa, unt, zarzavat, orez. Ingrediente: 9 porumbei 1/4 l vin roşu 1 foaje dafin sare piper 1 ceapă 100 g zarzavat 150 g unt 200 g orez 150 g piept afumat 1/2 1 supă Mod de preparare Porumbei marinati cu orez: Se curăţă […]
Porumbei umpluti cu carne de vitel
Porumbei umpluti cu carne de vitel din: porumbei, carne tocata de vitel, chifle, ou, ceapa, unt, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 5 porumbei 250 g carne tocată de viţel 2 chifle 1 ou 1 ceapă mică 2 linguri unt pătrunjel verde sare şi piper, după gust Mod de preparare Porumbei umpluti cu carne de vitel: […]
Incoming search terms:
- porumbei la cuptor
- placinta curcuta