Supa de porumbel cu taitei si legume din: porumbel tânăr si maruntaie, tăiţei cu ou, morcov, pătrunjel, cartofi, usturoi, ceapa, ardei rosu, legume deshidratate fără sare, boabe de piper negru, sare. Ingrediente: 1 porumbel tânăr de 250-300 g şi măruntaie 2 cuiburi de tăiţei cu ou 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel 2 cartofi 2 căţei de usturoi 1 ceapă 1 ardei roşu 1 […]
Porumbei umpluti cu carne de vitel
PrinteazaPorumbei umpluti cu carne de vitel din: porumbei, carne tocata de vitel, chifle, ou, ceapa, unt, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente:
- 5 porumbei
- 250 g carne tocată de viţel
- 2 chifle
- 1 ou
- 1 ceapă mică
- 2 linguri unt
- pătrunjel verde
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare Porumbei umpluti cu carne de vitel:
Se prepară o umplutură din ficatul de la porumbei, pâinea înmuiată în lapte, bine stoarsă, şi carnea de viţel, ce se trece de două ori prin maşina de tocat.
Se amestecă pasta obţinută cu un ou, ceapa tăiată mărunt, călită în unt, şi pătrunjelul tocat.
Se sărează şi se piperează după gust. Porumbeii curăţaţi se umplu cu amestecul obţinut anterior şi se pun la fript într-o tavă bine unsă cu unt.
Poftă bună!
Friptura de porumbel cu garnitura
Friptura de porumbel cu garnitura din: porumbei mai măricei, costiţă afumată, ciuperci proaspete sau din conservă, cartofi, unt, untura, vin, pătrunjel verdesare. Ingrediente: 3 porumbei mai măricei 300 g costiţă afumată 300 g ciuperci proaspete sau din conservă 1 kg cartofi 50 g unt 2-3 linguri untură 50 ml vin 1 lingură pătrunjel verde tocat sare Mod de preparare: […]