Porumbei umpluti cu carne
PrinteazaPorumbei umpluti cu carne din: porumbei, carne tocata de vitel, ou, ceapa, unt, sare, piper, patrunjel, paine.
- 4 porumbei
- 200 g carne tocată de viţel
- 1 ou
- 1 ceapă
- 2 linguri unt
- sare
- piper
- pătrunjel verde, tocat
- pâine
Mod de preparare:
Porumbeii se curăţă, se golesc la interior, se spală şi se sărează. Carnea de viţel, ficăţeii de porumbei şi puţină pâine înrmuiată în lapte, bine stoarsă, se trec, de două ori, prin maşina de: tocat.
Se amestecă bine şi se omogenizează cu ou, ceapă prăjitâă în unt, sare şi piper, după gust, şi pătrunjel verde tăiat fin. Cu această compoziţie se umplu porumbeii şi se pun la prăjit într-o tavă cu unt.
Se servesc cu cartofi prăjiţi.
Pofta buna!