Porumbei umpluti cu carne

Printeaza

Porumbei umpluti cu carne din: porumbei, carne tocata de vitel, ou, ceapa, unt, sare, piper, patrunjel, paine.

Ingrediente: Porumbei umpluti cu carne

  • 4 porumbei
  • 200 g carne tocată de viţel
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde, tocat
  • pâine

Mod de preparare:

Porumbeii se curăţă, se golesc la interior, se spală şi se sărează. Carnea de viţel, ficăţeii de porumbei şi puţină pâine înrmuiată în lapte, bine stoarsă, se trec, de două ori, prin maşina de: tocat.

Se amestecă bine şi se omogenizează cu ou, ceapă prăjitâă în unt, sare şi piper, după gust, şi pătrunjel verde tăiat fin. Cu această compoziţie se umplu porumbeii şi se pun la prăjit într-o tavă cu unt.

Se servesc cu cartofi prăjiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.