Porumbei umpluti la cuptor cu vin alb

Printeaza

Porumbei umpluti la cuptor cu vin alb din: porumbei, piept de porc, vin alb, untura, rozmarin, ou, usturoi, pesmet, ulei de masline, sare si piper.

 

Ingrediente:

Pentru umplutura:

  • maruntaiele de porumbei
  • 1 ou
  • 2 căţei de usturoi mari
  • pesmet
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi foarte bine porumbeii, treceţi-i prin flacără şi puneţi la o parte măruntaiele bine spălate, Apoi, pe acestea din urmă, rumeniţi-le puţin în ulei fierbinte.

Adăugaţi tot aici, pesmet, rozmarin, usturoi (mujdei), gălbenuşul. Omogeni­zaţi foarte bine compoziţia şi puneţi-i sare după gust.

Luaţi vasul de pe foc şi cu această compoziţie umpleţi porumbeii. Coaseţi deschizătura prin care aţi pus umplutura.

In continuare, înfăşuraţi fiecare porumbel cu felii din piept de porc.

Puneţi porumbeii astfel pregătiţi într-o tavă cu untură, rumeniţi-i pe toate feţele, mai stropiţi-i cu apă caldă din când în când şi lăsaţi-i la cuptor 40-50 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Porumbei umpluti cu carne de vitel

Porumbei umpluti cu carne de vitel din: porumbei, carne tocata de vitel, chifle, ou, ceapa, unt, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 5 porumbei 250 g carne tocată de viţel 2 chifle 1 ou 1 ceapă mică 2 linguri unt pătrunjel verde sare şi piper, după gust   Mod de preparare: Se prepară o umplutură din ficatul […]

 

Porumbei cu arpagic caramelizat

Porumbei cu arpagic caramelizat din: porumbei, dafin, usturoi, sare, piper, morcov, arpagic, vin, zahar. Ingrediente: 2 porumbei tineri 2 foi de dafin 2 căţei de usturoi sare piper 1 morcov 250 g arpagic murat 100 ml vin roşu 1 lingură zahăr 50 ml supă (în care au fiert porumbeii) 50 ml ulei   Mod de […]

 

Porumbei cu sos de struguri

Porumbei cu sos de struguri din: porumbei, struguri, miere, otet, unt, sare, piper, legume deshidratate, ulei de masline. Ingrediente: 2-3 porumbei întregi 1 ciorchine mare de struguri nu foarte copţi 2 linguri miere 1 păhărel oţet aromatic 50 g unt sare piper 1 lingură legume deshidratate fără sare 50 ml ulei de măsline     […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.