Caldo Verde – Supa portugheza cu varza si cartofi din: cartofi, ulei, usturoi, varza kale, sare, piper, apa, slanina afumata. Caldo Verde – Supa portugheza cu varza si cartofi este o supă tradițională din Portugalia, care este făcută din varză kale, cartofi, usturoi și slănină. Iată o rețetă tradițională de Caldo Verde: Ingrediente: 4 cartofi medii, […]
Potage Crecy – supa usor de preparat
PrinteazaO reteta de supa potage crecy din: ceapa, morcovi, cartof, supa de pui, patrunjel, zahar, unt si smantana.
- o ceapa mare
- 500 g morcov
- 1 cartof mare
- 900 ml supa de pui
- o ligura de patrunjel
- o lingura de zahar
- unt 2 linguri
- smantana
Mod de preparare:
Se pune untul intr-o cratita, se adauga toate legumele curatate si taiate bucati, se gatesc 5minute, se pune jumatate din zeama de supa si zaharul. Se rastoarna totul in blender.
Se paseaza legumele, se rastoarna in supiera, se adauga si restul de supa si se amesteca.
Adaugam la sfirsit patrunjelul. Si cand se serveste se adauga smantana.
Potage Crecy
Pofta buna!
poate iti place si:
Caldo Verde – Supa portugheza cu varza si cartofi
Supa de oase de vita – supa baza de oase de vita
interesanta supa
Arata interesant aceasta supa si cred ca este si gustoasa. In curand o sa o pregatesc si eu.