Potage Crecy – supa usor de preparat

Printeaza

O reteta de supa potage crecy din: ceapa, morcovi, cartof, supa de pui, patrunjel, zahar, unt si smantana.

Ingrediente:

  • o ceapa mare
  • 500 g morcov
  • 1 cartof mare
  • 900 ml supa de pui
  • o ligura de patrunjel
  • o lingura de zahar
  • unt 2 linguri
  • smantana

 

Mod de preparare:

Se pune untul intr-o cratita, se adauga toate legumele curatate si taiate bucati, se gatesc 5minute, se pune jumatate din zeama de supa si zaharul. Se rastoarna totul in blender.

Se paseaza legumele, se rastoarna in supiera, se adauga si restul de supa si se amesteca.

Adaugam la sfirsit patrunjelul. Si cand se serveste se adauga smantana.

Potage Crecy

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Caldo Verde – Supa portugheza cu varza si cartofi

Caldo Verde – Supa portugheza cu varza si cartofi din: cartofi, ulei, usturoi, varza kale, sare, piper, apa, slanina afumata. Caldo Verde – Supa portugheza cu varza si cartofi este o supă tradițională din Portugalia, care este făcută din varză kale, cartofi, usturoi și slănină. Iată o rețetă tradițională de Caldo Verde: Ingrediente: 4 cartofi medii, […]

 

retete

Supa de oase de vita – supa baza de oase de vita

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. interesanta supa

  2. Arata interesant aceasta supa si cred ca este si gustoasa. In curand o sa o pregatesc si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.