Potarniche cu orez din: potarniche, ceapa, orez, oua, sare si piper.
Ingrediente:
1 potarniche
1 ceapă
1 ceaşcă de orez
2 ouă
sare
piper
Mod de preparare:
Incălzim vasul şi frigem în el, potârnichea cu măruntaiele, până când se rumeneşte pe toate părţile. Măruntaiele le scoatem mai devreme decât potârnichea.
Peste potârniche turnăm ceapa şi o frigem, apoi adăugăm orezul (vom adăuga apă atât cât este necesar să acoperim orezul). Potârnichea se serveşte cu rizoto si salata.
Potarnichi cu sos picant din: potarnichi, slanina, morcovi, ceapa, unt, vin, faina, piper, sare. Ingrediente: 2 potârnichi 2 lămâi 200 g de slănină 2 morcovi o ceapă 2 linguri de unt 250 ml de vin alb o linguriţă rasă de făină piper sare Mod de preparare: Potârnichile, curăţate, se umplu cu o lingură de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.