Potarniche cu rizoto

Printeaza

Potarniche cu rizoto din: potarniche, ceapa, orez, oua, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 potarniche
  • 1 ceapă
  • 1 ceaşcă de orez
  • 2 ouă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Potarniche cu rizoto: Incălzim vasul şi frigem în el,  potârnichea cu măruntaiele, până când se rumeneşte pe toate părţile.

Măruntaiele le scoatem mai devre­me decât potârnichea. Peste potârniche turnăm ceapa şi o fri­gem, apoi adăugăm orezul (vom adăuga apă atât cât este necesar să acoperim orezul).

Potârnichea se serveşte cu acest rizoto.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.