Potarnichi la frigare cu garnitura de varza de Bruxelles fiarta, data in unt si cartofi pai

Printeaza

Potarnichi la frigare cu garnitura de varza de Bruxelles fiarta, data in unt si cartofi pai

Ingrediente:Potarnichi la frigare cu garnitura de varza de Bruxelles fiarta, data in unt si cartofi pai

  • 2 potarnichii
  • 500 g cartofi
  • 600 g varză de Bruxelles
  • 250 g ulei
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
  • 3-4 salate verzi

 

Mod de preparare:

Se prepară potarnichile , şi se înfig pe frigare legate cu sarmă subţire, se dă sare şi piper.

Se învartesc în jurul jăratecului circa 50 minute, ungindu-se pe parcurs cu grăsime.

Cînd s-au rumenit, se aşază pe platou fierbinte, garnisite cu varza de Bruxelles fiartă şi dată in unt, precum şi cu cartofi pai.

Se servesc cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.