Prajitura cu ananas si fulgi de cocos

Printeaza

Prajitura cu ananas si fulgi de cocos din: oua, zahar, iaurt, scortisoara, praf de copt, fulgi de cocos, ananas, faina, vanilie, unt fulgi de cocos.

Ingrediente

Pentru aluat:

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 300 g iaurt natural
  • cite 1/4 lingurita scortisoara macinata
  • cardamom
  • 400 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 50 g fulgi de cocos
  • 1 cutie ananas rondele (850 ml)

Pentru aluatul faramitat:

  • 100 g faina
  • 1 pachetel de vanilie
  • 150 g unt

in plus:

  • fulgi de cocos pentru presarat

 

Mod de preparare Prajitura cu ananas cu fulgi de cocos:

Bateti spuma ouale, zaharul, iaurtul, scortisoara si cardamomul. Amestecati faina, praful de copt si fulgii de cocos, apoi incorporati in crema de iaurt.

Scurgeti ananasul si, eventual, taiati-l mai mic. Intindeti aluatul pe o tava unsa In prealabil cu grasime si asezati acolo bucatile de ananas.

Incingeji cuptorul la 180°C. Pentru aluatul faramitat, framantati faina cu fulgii de cocos, zaharul, zaharul vanilinat si untul.

Presarati-l peste prajitura cu ananas si apoi coaceti-o 30-35 de mi­nute. Scoateti prajitura din cuptor, lasati-o sa se raceasca si, daca doriti, presarati fulgii de cocos.

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.