Prajitura aromata cu capsuni

Printeaza

Prajitura aromata cu capsuni din: faina, unt, oua, zahar, praf de copt, capsuni.

Ingrediente:

  • 500 g căpşune
  • 300 g făină
  • 200 g unt moale
  • 4 ouă
  • 200 g zahăr
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • un plic praf de copt
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Prajitura aromata cu capsuni: Untul se mixează cu cele două tipuri de zahăr şi sarea. Când se obţine o cremă spumoasă, se adaugă ouăle, câte unul. Se pun apoi făina, praful de copt şi se amestecă.

Se toarnă un prim strat de aluat într-o formă de copt unsă şi tapetată cu făină, se pune un rând de căpşune, se toarnă iar aluat şi se pun din nou căpşune.

Se lasă la cuptor 40 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.