Prăjitură cu banane, hrişcă şi fructe uscate

Printeaza

Prăjitură cu banane, hrişcă şi fructe uscate din: frisca, banane, curmale, smochine, caise uscate, vin, crema de branza, cacao si susan.

Ingrediente:

  • 400 g hrisca
  • 4 banane
  • 150 g curmale uscate
  • 150 g smochine uscate
  • 150 g caise uscate
  • 300 ml vin
  • 4 linguri crema de branza
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri susan

 

Mod de preparare:

Prăjitură cu banane, hrişcă şi fructe uscate: Puneti hrişca la înmuiat. Inmuiaţi în vin cur­malele, caisele şi smochinele, apoi scurgeţi de apă şi mărunţiţi la blender.

Scurgeţi hrişca de apă, amestecaţi cu miezul de banane şi întindeţi compoziţia obţinută pe un platou, în strat uniform.

Amestecaţi brânza cu cacaoa şi întindeţi amestecul peste stratul de hrişcă. Peste acesta puneţi amestecul din caise, curmale şi smochine.

Presăraţi susan deasupra. Dati prăjitura la rece până în momentul servirii. Tăiati felii si serviti.

 

Pofta buna!

 

 

Ardei iute – Beneficii pentru sanatate si retete

Ardei iute – Beneficii pentru sanatate si retete. Ardeiul iute (Capsicum annuum) este o specie populară a genului Capsicum care face parte din familia Solanaceae. Ardeiul iute, cunoscut și sub numele de chili, este un aliment popular în bucătăria globală datorită gustului său picant caracteristic. Este o plantă originar din America de Sud și Centrală, […]

 

Dulceață de Ardei Iute cu Gogoșari – Rețetă delicioasă și picantă

Dulceață de Ardei Iute cu Gogoșari – Rețetă delicioasă și picantă din: ardei iuti, gogosari, zahar, apa, suc si coaja de lamaie, otet.   Ingrediente: 500 g de ardei iuți (alege-i după preferința ta, mai sau mai puțin iuți) 500 g de gogoșari 1 kg de zahăr 500 ml de apă 1 lămâie (sucul și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.