Macarons cu Ganache de Ciocolată Neagră din: albusuri de ou, zahar pudra, zahar granulat, faina de migdale, cacao, ciocolata neagra, smantana. Pătrundeți în lumea patiseriei fine cu această rețetă clasică de macarons, completată de o cremă ganache intensă de ciocolată neagră. Această rețetă vă va ghida pas cu pas pentru a obține macaronsi pufoși și […]
Prăjitură cu branză si coaja de lamaie
PrinteazaPrăjitură cu branză si coaja de lamaie: faina, zahar, oua, ulei, branza dulce de vaci, branza sarata, oua, stafide, coaja de lamaie, vanilie, gris.
Ingrediente blat:
- 400 g cu zahăr
- 400 g cu făină
- 8 ouă
- 8 linguri mari ulei
Ingrediente compozitie:
- 300 g brânză dulce de vaci
- 200 g brânză sărată
- 7-8 ouă
- 2-3 linguri zahăr
- stafide
- coajă rasă de lămâie
- vanilie
- 2 linguri griş
- o lingură de ulei
Mod de preparare:
Prăjitură cu branză si coaja de lamaie: Bat albuşurile spumă punând treptat zahărul Adaugi câte o lingură de ulei amestecând cu mixerul.
Adaugi apoi pe rând gălbenuşurile şi amesteci cu telul-pară Adaugi făina câte puţin.
Torni compoziţia într-o tavă tapetată cu unt şi făină sau cu hârtie de copt.
Amestec până la omogenizare brânza dulce, cea sărată cu ouăle,zahărul, stafidele, coaja rasă de lămâie, vanilia şi grişul.
Pui compoziţia de brânză deasupra blatulu şi da prăjitura la cuptor la 180 C pentru 30 de minute.
Pofta buna!
Friptură de Porc cu Usturoi și Rozmarin
Friptură de Porc cu Usturoi și Rozmarin din: cotlet de porc, usturoi, rozmarin, ulei de masline, sare, piper. Savurați gustul autentic al unei fripturi de porc, îmbogățită cu aromele intense ale usturoiului și rozmarinului. Această rețetă transformă o bucată simplă de carne de porc într-un fel de mâncare sofisticat și delicios, perfect pentru ocazii speciale […]