Prăjitură cu branză cu gem de caise

Printeaza

Prăjitură cu branză cu gem de caise

Ingrediente:

  • foaie de napolitană
  • 400 g cu gem de caise
  • 300 g brânză de vaci
  • 100 g zahăr pudră

 

 

Mod de preparare:

Prăjitură cu branză cu gem de caise: Freci brânza de vaci cu zahărul. Ungi foaia de napolitană cu gem, deasupra lui aşezi brânza ajutându-te de un cuţit cu lama lată şi trecut prin apă rece şi, cu grijă, rulezi foaia de napolitană.

Aşezi ruloul într-o folie alimentară transparentă, îi întorci capetele sigilându-l şi dai la frigider de pe o zi pe alta.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.