Prajitura cu branza, mere si stafide

Printeaza

Prajitura cu branza, mere si stafide din: branza de vaci, stafide, zahar, faina, coaja de portocala, oua, praf de copt, unt, mere.

Ingrediente:

  • 500 g brânză de vaci
  • 100 g stafide
  • 150 g zahăr pudră
  • 150 g făină
  • coaja unei portocale
  • 3 ouă
  • un plic praf de copt
  • 30 g unt
  • 2 mere pentru ornat

 

Mod de preparare:

Brânza se fărâmiţează cu furculiţa sau la robot şi se amestecă apoi cu zahărul şi coaja de portocale.

pun stafidele şi gălbenuşurile şi se amestecă.

bat albuşurile spumă şi se adaugă amestecând uşor. Se încorporează şi făina amestecată cu praful de copt.

toarnă amestecul într-un vas de cuptor uns cu unt. Se lasă 20 de minute la cuptor, până se rumeneşte uşor.

serveşte ornată cu felii de măr.

 

Prajitura cu branza, mere si stafide

Prajitura_cu_branza_mere_si_stafide

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Château La Tour Figeac, Franța

Château La Tour Figeac, Franța – Finețe, Echilibru și Tradiție.  Este un nume iconic în lumea vinurilor franceze, recunoscut pentru rafinamentul, echilibrul și eleganța sa. Situată în inima regiunii Saint-Émilion, această proprietate viticolă combină tradiția cu inovația pentru a produce vinuri de excepție. Istoria Château La Tour Figeac Fondat în secolul al XIX-lea, Château La […]

Gâscă cu Lămâie și Usturoi

Gâscă cu Lămâie și Usturoi – o rețetă rafinată și savuroasă, ideală pentru mesele festive sau pentru a impresiona invitații. Cu o piele crocantă și o carne suculentă, acest preparat este îmbogățit cu aromele proaspete ale lămâii și cu intensitatea usturoiului. Gătită lent la cuptor, gâsca devine un adevărat răsfăț culinar. Ingrediente (8 porții): 1 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.