Prajitura cu bulion delicioasă

Printeaza

Prajitura cu Bulion Delicioasă din: bulion, zahar granulat, unt, oua, extract de vanilie, faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, zahar pudra.

Această prăjitură cu bulion este o rețetă inedită și delicioasă, perfectă pentru surprinde și încânta papilele gustative ale prietenilor și familiei tale. Cu un gust dulce și aromat de bulion, această prăjitură cu siguranță va stârni curiozitatea celor din jur.

 

Ingrediente:

  • 1 cană de bulion de roșii (fără sare adăugată)
  • 1 cană de zahăr granulat
  • 1/2 cană de unt, topit
  • 2 ouă
  • 1 linguriță de extract de vanilie
  • 1 cană de făină
  • 1/2 linguriță de praf de copt
  • 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • sare
  • Zahăr pudră pentru decor

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o tavă de copt cu hârtie de copt sau un strat subțire de unt și făină.

Într-un bol mare, amestecați bulionul și zahărul până când se omogenizează.

Adăugați untul topit și amestecați bine.

Adăugați ouăle și extractul de vanilie și continuați să amestecați.

În alt bol, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.

Treptat, adăugați amestecul de făină în amestecul de bulion, amestecând bine după fiecare adăugare până când obțineți o compoziție omogenă.

Turnați compoziția rezultată în tava pregătită și niveleazăți-o.

Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30-35 de minute sau până când prăjitura devine aurie și trece testul scobitorii (scobitoarea introdusă în centrul prăjiturii trebuie să iasă curată).

Lăsați prăjitura să se răcească în tava de copt timp de 10 minute, apoi transferați-o pe un grătar pentru a se răci complet.

După răcire, presărați zahăr pudră deasupra prăjiturii pentru un aspect atrăgător.

Prajitura cu bulion delicioasă

Valori nutriționale (per porție, aproximativ):

  • Calorii: 250 kcal
  • Carbohidrați: 36g
  • Proteine: 3g
  • Grăsimi: 10g

 

Această rețetă de prăjitură cu bulion este o inovație culinară cu un gust unic și delicios.

Deși s-ar putea să te întrebi cum bulionul de roșii se potrivește într-o prăjitură, acesta adaugă o dulceață naturală și o umiditate subtilă care face desertul să fie remarcabil.

Deși nu există o istorie specifică a acestei rețete, poți să te bucuri de ea ca pe o descoperire gustativă surprinzătoare.

Este ideală pentru a folosi bulionul de roșii rămas din alte preparate și pentru a crea o prăjitură neobișnuită, dar extrem de delicioasă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Prajitura cu 2 creme

Prajitura cu 2 creme si foi cu bulion

O prajitura cu 2 creme , foi cu bulion, faina, margarina, ulei, zahar, zahar pudra, otet, gem de prune, cacao si amoniac. Poate te intereseaza si Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie Ingrediente:  900 g făină 10 linguri apă 10 linguri suc de roşii 10 lin­guri ulei 10 linguri zahăr 1 şi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.