Prajitura de casa cu branza de vaci
PrinteazaPrajitura de casa cu branza de vaci din: margarina, faina, sare, zahar, oua, branza, ulei.
Ingrediente:
Pentru aluat:
- 250 g margarina
- 400 g făină
- 200 g zahăr
- 3 gălbenuşuri
- o linguriţă sare
Pentru umplutură:
- un kg brânză de vaci
- 3 ouă
- 100 ml ulei
- 200 g zahăr, după gust
Mod de preparare:
Prajitura de casa cu branza de vaci: Margarina şi zahărul se pun pe foc să se topească, se adaugă apoi gălbenuşurile şi se amestecă.
Se pune făina amestecată cu sarea, se amestecă şi se frământă aluatul care se împarte în două şi se lasă la frigider pentru 2 ore.
Ingredientele pentru umplutură se amestecă. O parte a aluatului se întinde în tavă şi se pune umplutura. A doua parte a aluatului se trece prin râzătoare direct peste umplutură, în tavă.
Se lasă prăjitura la cuptor pentru 50 de minute.
Pofta buna!