Prajitura cherry

Printeaza

Prajitura cherry din: cirese, faina, lapte de soia, zahar de mesteacan, oua, esenta de migdale, unt.

Ingrediente:Prajitura cherry

  • 500 g cireşe
  • 125 g făină semiintegrală
  • 500 ml lapte de soia
  • 100 g zahăr de mesteacăn
  • 4 ouă
  • 1 linguriţă de esenţă de migdale amare
  • unt pentru formă

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la termostat 6-7 (180-210 grade C). Indepărtaţi cozile la cireşe, spălaţi-le şi ştergeţi-le cu grijă. Intindeţi-le într-o tavă de gratinat unsă cu unt.

Spargeri ouăle într-un castron, bateţi-le împreună cu zahărul şi esenţa de migdale amare, apoi adăugaţi faina. Incorporaţi-o treptat, turnând câte puţin lapte prin alternanţă. La sfârşit, adăugaţi restul de lapte.

Turnaţi peste cireşe şi ţineţi la cuptor 30-35 minute.

Serviri călduţă sau foarte rece.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.