Prajitura cu ciocolata si branza de vaci
PrinteazaPrajitura cu ciocolata si branza de vaci din: oua, faina, ciocolata, unt, zahar, nuca macinata, praf de copt, branza de vaci, esenta de vanilie, sare.
Ingrediente:
- 3 ouă
- 125 g făină
- 100 g ciocolată
- 100 g unt
- 100 g zahăr
- 100 g nucă măcinată
- 1/2 linguriţă de praf de copt
Ingrediente pentru compozitia alba:
- 800 g brânză de vaci
- 250 g zahăr
- 3 ouă
- esenţă de vanilie
- sare
Mod de preparare:
Topeşte împreună untul şi ciocolata. Adaugă zahărul şi omogenizează.
Incorporează trei ouă, unul câte unul, făina cernută, praful de copt, nuca şi un praf de sare.
Toarnă mai mult de jumătate din compoziţie într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Mixează toate ingredientele pentru compoziţia albă şi toarn-o peste compoziţia din tavă, iar deasupra pune uşor compoziţia de cacao rămasă.
Dă la cuptor, la foc potrivit, 55-60 de minute sau până când trece testul scobitorii.
Lasă prăjitura la răcit şi abia apoi porţioneaz-o.
Prajitura cu ciocolata si branza de vaci
Pofta buna!